Security Test

Security Check

Security Test

Bijna elke dag ontstaan er in uw netwerk nieuwe beveiligingslekken waar cybercriminelen misbruik van willen maken. Bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot belangrijke applicaties, waardevolle data te stelen of malware zoals ransomware te installeren. Om hackers een stap voor te blijven is het belangrijk om uw (IT) organisatie regelmatig op de proef te stellen. De resultaten van een security test vormen een bruikbare basis om uw beveiliging up to date te houden.

Vulnerability Scan

De meest laagdrempelige manier om je systemen en applicaties te controleren op kwetsbaarheden is een uitvoeren van een vulnerability scan. Deze scan geeft u inzicht in alle systemen, kwetsbaarheden en bijhorende risico's.

 Inzicht in de kwetsbaarheden van je systemen

 Heldere management samenvatting

 De resultaten worden besproken op locatie

Risk Management

Het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden en risico's in uw zakelijke systemen en software is een belangrijke basis van het IT Security Risk Management Proces. Door het bijhouden van deze 4 stappen krijgt u steeds meer grip op de beveiliging van uw organisatie.

Wilt u weten hoe u dit in uw organisatie kunt toepassen? Onze experts laten het u graag zien. Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie.