Zoeken
  • Support

Beveiliging voor privé apparatuur

Bijgewerkt: 3 sep 2019

Hoe krijg je grip op de beveiliging van privé apparatuur als deze voor zakelijke doeleinden worden gebruikt?


Organisaties doen er alles aan om de IT Beveiliging onder controle te houden. Maar hoe krijg je grip op het gebruik van privé apparatuur als deze voor zakelijke doeleinden worden gebruikt? In de praktijk blijkt dat juist via deze laptops, tablets of smartphones incidenten zoals dataverlies of virusuitbraken alsnog plaatsvinden.
Mijnvirusscanner.nl biedt collectieve korting op beveiligingspakketten voor privégebruik.”

Mijnvirusscanner.nl stimuleert medewerkers om veilig gebruik te maken van hun privé apparatuur door de beste beveiligingsoplossingen aan te bieden tegen een zeer hoge collectieve korting op de aanschaf én verlenging van de software.

De werkgever hoeft slechts de pagina onder de aandacht te brengen en heeft verder geen omkijken naar de betaling, uitlevering van de licentie of technisch support.
“Beveiligingsbewustzijn omhoog, beveiligingsrisico's omlaag.”

Onze klanten vertellen dat het home use security programma goed is voor het security bewustzijn en de beveiligingsrisico's van privé apparatuur verlaagd. Beveiliging voor thuisgebruik is een mooie incentive voor het personeel zodra ze het awareness programma hebben voltooid.


Collectieve korting voor jouw organisatie of vereniging?


Wil je meer weten over de collectieve korting voor jouw organisatie of vereniging? Stuur dan een berichtje naar verkoop@mijnvirusscanner.nl

12 keer bekeken

Nieuws & Tips