Zoeken
  • HR

TIE server 3.0 is uit!

Bijgewerkt: 28 okt 2019

Het is zo ver; een nieuwe major versie release van de TIE server! Enkele leuke features in deze release:


  • Maak TIE nu nog slimmer door een externe reputatie bron via DXL aan te sluiten op TIE. Vanaf versie 3 is dit namelijk mogelijk. De reputatie bron functioneert als fallback systeem en wordt gebruikt voor bestanden waar TIE geen reputatie aan kan koppelen. Daarnaast kunnen file reputatie nu naast stix ook via excel overzichten geïmporteerd worden.

  • Beter inzicht in relevante “unknown” programma’s. Op basis van een inschatting van de impact is het mogelijk om te rapporteren op belangrijke bestanden met een lage trust score. Op deze manier heb je nog beter zicht op mogelijke malware in je omgeving.

  • Veilige ontvangst van threat informatie doordat de TIE via een proxy nu ook GTI (McAfee global threat intelligence cloud database) verkeer over HTTPS ondersteund. Authenticatie met NTLM is nu ook mogelijk!

  • Betere integratie met ATD door op basis van slimme logica een prioriteit-rating toe te kennen aan bestanden die TIE naar ATD doorstuurt.

  • Verbeterde performance en security door een upgrade van de TIE postgres database naar versie 10.

Kijkt voor meer informatie over alle nieuwe features in de release notes. TIE is een belangrijk component met betrekking tot het genereren en bijhouden van file en certificate reputaties in uw omgeving:


Bron: TIE product guide

Bent u geïnteresseerd in meer in-depth informatie over de functionaliteiten en upgrade mogelijkheden? Neem dan contact op met support@mydigitals.nl of lees hier de product guide


27 keer bekeken

Nieuws & Tips